top of page

Boudoir za tebe

Upoznaj se

boudoir fotografisanje
Cozy boudoir

Senzualnost je deo svake žene, bez obzira na izgled, godine i okvire koje je ograničavaju.


Senzualnost je i deo intime, i kao takva skrivena je u nama i često neiskazana drugima. Ko je taj drugi ti ćeš odlučiti kad je prikažeš sebi. Osećaje je teško materijalizovati i definisati.


Ponekad je baš to potrebno da ih u potpunosti razumemo i iskažemo.


Senzualnost podrazumeva žensvenost koja se ne iskazuje samo spoljašnjim izgledom, ili bolje reći torturom izgleda koju nam trendovi diktiraju.

Rad na spoznaji sopstvene senzualnosti i oslobađanje iste može biti dug proces. Boudoir fotografija je na osnovu iskustva mnogih žena pokazala da pomaže u tom procesu, a za neke je bila i presudna.



Oslobodi se


boudoir fotografija
Senzualna fotografija

Sloboda ima više nivoa i često ne podleže kompromisima, a jasno je da su kompromisi nekada neizbežni.


Takođe slobodu sputava stid i osuda drugih. Kompromise pravite promišljeno i u svoju korist, a mislite svojom glavnom i intuitivno.


Baš vas intuicija može osloboditi, a nju ćete probuditi sagledavanjem sebe kroz drugačiju prizmu.


Bitno je osećati se slobodno i samouvereno u svom telu. Telo je ogledalo naše unutrašnjosti, lepo je, krhko, snažno, odaje tugu i bol, kao sreću i radost.


Zapamtite sve to nosimo u sebi, jer iskustva ne biramo. Kroz telo možemo sve izraziti pomoću njegove ekspresije. Boudoir fotografija upravo služi za sopstveni izraz. I na setu možete birati koliko ćete sebe dati, ili bolje rečeno koliko ćete sebe sputati. Verujte, samo je potrebno da osetite čaroliju okruženja i tretmana koji takva vrsta fotografisanja donosi i magija će krenuti sama od sebe.


Transformiši se


boudoir fotografija

Ulepšavanje žene je poznato od kada istorija piše postojanje čoveka. Nestale kulture su nam ostavile tragove ulepšavanja.


Arheološka iskopavanja pokazuju izradu nakita od davnih vremena, a sačuvani portreti isticanje ženske lepote pomoću boja u to vreme, danas šminkom.

Takođe frizure imaju svoju istoriju i njihovo oblikovanje je važa uloga u prezentaciji potretisane žene.


Žene su oduvek težile ulepšavanju za posebne trenutke koji su podrazumevali njihov prikaz za javnosti i često odabiranim izgledom slale određenu poruku. Boudoir fotografisanjem šaljete poruku sebi ili nekome vama bitnom.


Beležite trenutak kada ste istupile iz zone komfora zarad budjenja dobrog osećaja u svojoj koži.



Iskaži se


boudoir fotografisanje
Boudoir kao doživljaj

Ono što treba da oslika svaku ženu je ženstvenost i karakter.


Kod boudoir fotografisanja ženstvenost ćete naglasiti ulepšavanjem koje nije često deo svakodnevne rutine, a svoj karakter ćete iskazati svojim telom stavljajući ga u razne kontekste kroz odabrane poze.


Zašto boudoir podrazumeva fotografisanje u vešu ili potpuno bez njega? Odgovor na ovo pitanje možemo razlagati od istorijata samog boudoir-a, ali odgovor leži u potrebi da otkrijemo sebe sebi.


Verujem da se svima dešava da beže ponekad od ogledala ili da im jednostavno nije dobro u svojoj koži, ili da jednostavno nemaju dovoljno vremena za sebe. Percepcija sebe je vrlo promenljiva, postoje dani kada se svidjamo sebi i dani kada baš i ne.


Boudoir stvara prisećanje kavi smo ustvari kada nam je ugodjaj bio potpun i kada je iz nas izvučeno skriveno senzualno i lepo. Tu uspomenu ćemo imati zauvek, kao i podsetnik da smo ženstvene. Vraćajući se tom trenutku dobićemo spoznaju da smo bile dovoljno hrabre da iskažemo svoju unutršnjost kroz prizmu slobode, senzualnosti i ljubavi prema sebi.


Zavoli se


boudoir fotografisanje
Portret za pamćenje

Dolazimo do najbitnije stvari koju boudoir fotografija može izvući iz vas.


LJUBAV PREMA SEBI!


Za fraze kažemo da su izlizane i samim tim netačne. Ko ih je učinio takvim? Mi sami koristeći ih površno i bez stvarnog verovanja u njih. A njihova zvučna jednostavnost je u tome što ih nismo istinski promislili i samim tim krenuli u primenu izrečenog, zato volite sebe da bi vas i drugi voleli.


Razmislite o tome ali zaranjajući u najdublje slojeve svog bića. Ljubav prema sebi će promeniti naš svet i učiniti da sputamo ego i sujetu koja razdire.


Korak ka voljenju sebe je boudoir fotografija, jer ćemo oprostiti sebi nesavršenosti koje nas opterećuju i pretvoriti ih u svoje prednosti.


Uputite se u to putovanje i prepustite se momentu i iskustvu koje se retko dešava, a dugoročno jača.



bottom of page