top of page

Bridal Boudoir

Omiljeni poklon za njega

Odabraćete 35 finalnih obrađenih fotografija koje će se posložiti u photobook i koji ćete uzbuđeno predati svom suprugu kao poklon na dan venčanja. Sigurni smo da će ga Vaš poklon oduševiti! Da bi osigurali da Vaš poklon photobook stigne na vreme, zakazivanje termina planirajte minimum mesec dana unapred. Photobook je dimenzija 15x20cm.

Profesionalno šminkanje

Odaberite omiljeni make-up stil za ovu priliku i sačuvajte nekoliko ideja u galeriji telefona kako biste se dogovorili sa šminkerkom detaljnije. 

2h fotografisanja

U studiju ima više vrsta velova i drugih bridal rekvizita pa će dva sata fotografisanja proleteti! Bilo bi lepo da ponesete cveće ili buket po želji kako bi se upotpunila mladenačka priča na fotografisanju.

30 digitalnih fotografija

Link sa finalnim fotografijama dobijate na mejl najkasnije 14 dana od dana fotografisanja. Otvorite novi folder u galeriji telefona samo za Vaše fotografije i uživajte u njima svakog dana!

Konsultacije

Beo veš je omiljen za Bridal Boudoir a Vi možete da ponesete dvodelne, jednodelne i druge varijante veša i garderobe koje Vam se uklapaju u zamisao. O ovome i ostalim detaljima pričamo na konsultacijama pred dolazak.

Cena kolekcije:

od 600 eur / 71.000 rsd

Zakazivanje termina

Hvala, uskoro stižu detalji za rezervaciju.

Tražite poklon za kumu, prijateljicu ili sestru ??

Odaberite deo iznosa ili ceo paket kao Poklon Vaučer kojim ćete obradovati omiljene osobe!

bottom of page