top of page

Pokloni u paketima - ponovo u studiju!

U Cozy Boudoir studiju svoje finalne digitalne fotografije ćete videti najkasnije dve nedelje nakon fotografisanja i tada ćete izabrati one koje su vam omiljene i koje želite da vidite u fotobuk-u ili na zidu.

Photobook Classic

Ovaj luksuzni album oslikava fotografije na kvalitetnom debljem papiru prikazujući minimalistički raspored fotografija od kojih najjači utisak ostavljaju one fotografije koje zauzmu punu širinu, odnosno dve stranice. Korice albuma mogu biti od predivnih dezena platna ili eko kože. Ovaj luksuzni album se može nadograditi tako da uključuje prednju koricu od pleksiglasa i odgovarajuću kutiju za čuvanje.

Photobook Romance

Album u koji se zaljubite na prvi pogled i dodir. Kvalitetni deblji listovi će upotpuniti užitak pregledanja fotografija svaki put kada poželite da se podsetite doživljaja sa boudoir fotografisanja. U njemu fotografije upotpunjuju svoju prefinjenost bilo da su poređane tako da su prikazane vertikalno ili horizontalno. Dolazi u drvenoj kutiji u nekoliko boja.

Umetnost na zidu

Bilo da volite klasične fotografije štampane na platnu ili vam se više sviđa sofisticiran izgled fotografija urađene tehnikom aluminijumskog kaširanja, vaša fotografija je zaslužila svoje mesto na zidu u vašem domu - kao podsetnik sopstvene lepote i postojanja. Svaka od raspoloživih dimenzija obogatiće vaš zid na svoj način.