top of page

Destination Boudoir

Omiljeni poklon na omiljenoj lokaciji

Do 50 digitalnih fotografija

Odaberite kraće ili duže trajanje fotografisanja i kao rezultat dobijate od 30-50 digitalnih fotografija koje ćete zadržati zauvek kao uspomenu na vaše posebno vreme na omiljenoj lokaciji.

Hotel (lokacija) po izboru

Vreme je za putovanje! Bilo da za idealnu lokaciju želite neki od hotela u Beogradu (Srbiji ili dalje), ili pak imate na umu neki svoj privatni prostor, dolazim sa kamerom da uhvatim sve one sjajne trenutke vašeg samopouzdanja. Imajte na umu da lokacija treba da bude dovoljno velika i svetla (i lepa) da bi fotografije bile baš kako treba.

Napomena: Troškove rentiranja lokacije snosi klijent.

2h fotografisanja

Fotografisanje u okviru standardnih paketa Destination Boudoir uglavnom traje od 1 do 2h. Ukoliko želite, dodatno vreme fotografisanja se može doplatiti.

Konsultacije

Kako bismo se dogovorili o svim detaljima, organizovaćemo kraće video konsultacije gde ćemo pričati o lokaciji, pripremi, garderobi, trajanju i ostalim stavkama koje želite da imate u svom paketu.

U paru ili pojedinačno

Bilo da ste ovo fotografisanje planirali za sebe ili u paru, sve je izvodljivo! Popunjavanjem forme opišite detaljnije šta je ono što želite a ja ću Vam na email poslati dodatna pitanja ako ih budem imala a zatim i konačnu ponudu.

Napomena: Moguća je doplata za profesionalno šminkanje i dodatne proizvode.

Cena kolekcije: na upit

Tražite poklon za kumu, prijateljicu ili sestru ??

Odaberite deo iznosa ili ceo paket kao Poklon Vaučer kojim ćete obradovati omiljene osobe!

bottom of page