top of page

Kako sve to ide?

U narednim redovima ćete pročitati kako to sve ide, od zakazivanja termina za boudoir fotografisanje pa do preuzimanja proizvoda.


⁣⁣ Kada odaberete željenu kolekciju, popunjavate kratku kontakt formu i ubrzo nakon toga stiže Vam mejl da je Vaša poruka stigla do nas. U narednom mejlu koji dobijate od nas, obavestićemo Vas o dostupnosti idealnog termina koji ste odabrali kao i uslova za rezervaciju.

Nedelju dana pre fotografisanja ćemo se čuti na kratkim video konsultacijama kako bismo se upoznali i detaljnije popričali o fotografisanju.


Boudoir fotografija
Boudoir fotografija Beograd

Na konsultacijama, između ostalog, pričamo i o:⁣

  • pripremi pred dolazak na boudoir fotografisanje, ⁣

  • pripremi na dan fotografisanja , ⁣

  • ličnim afinitetima vezano za fotografisanje, ⁣

  • dokumentu u formi ugovora / sporazuma u kojem se između ostalih stvari navodi i moje poštovanje Vaše privatnosti, ⁣

  • svemu ostalom što želite da me pitate vezano za Vaše fotografisanje ⁣

⁣⁣ Na dan fotografisanja se dolazi 10-ak minuta ranije i ukoliko ste odabrali dodatnu ociju u vidu pripreme (stilizovanje frizure i profesionalno šminkanje), ostavljate stvari i krećete na ulepšavanje u obližnji frizerski salon.

Profesionalna šminkerka će Vas sačekati u studiju prilikom povratka iz salona, i sa njom ćete se dogovarati o afinitetima vezano za šminkanje.


Potom kreće odabir prvog outfit-a za fotografisanje i praćenje mojih detaljnih uputstava oko poziranja. Inicijalno, fotografisanje traje oko 1-1,5h a postoji i mogućnost doplate za produžetak satnice fotografisanja (to je potrebno naglasiti kao opciju na konsultacijama).


boudoir fotografija
Zakazivanje boudoir fotografisanja

Po finalne digitalne fotografije dolazite najkasnije u roku od 14 dana i tada možete odabrati neki od dodatnih štampanih proizvoda ili pak dodatne digitalne fotografije ukoliko poželite da proširite odabranu kolekciju.

Proizvodi su dostupni za preuzimanje u roku od 10-15 dana od dana poručivanja.



Na veliki broj pitanja je odgovoreno u sekciji Najčešća pitanja, tako da proverite - odgovor na Vaše pitanje se verovatno već nalazi tamo, a ukoliko Vam je potrebno još informacija, slobodno piši na boudoir.cozy@gmail.com.


Vidimo se na fotografisanju!

J.



bottom of page