top of page

Kako sve to ide?

U narednim redovima ćete pročitati kako to sve ide, od zakazivanja termina za boudoir fotografisanje pa do preuzimanja proizvoda.

⁣⁣ Kada ste videli raspoložive pakete odabraćete slobodan termin na kalendaru i popuniti kratku kontakt formu na konkretnom slobodnom terminu. Nakon toga plaća se depozit za rezervaciju i dogovaramo se za termin za kratke Zoom ili uživo konsultacije. Poenta ovih konsultacija je da se upoznamo, da eventualno vidite studio i atmosferu tako da Vam sledeći put kad dođete (na fotografisanje) bude prijatno i poznato okruženje.⁣⁣


Na konsultacijama, između ostalog, pričamo i o:⁣

  • pripremi pred dolazak na boudoir fotografisanje, ⁣

  • pripremi na dan fotografisanja (profesionalno šminkanje i stilizovanje frizure ulaze u cenu svakog paketa), ⁣

  • ličnim afinitetima vezano za fotografisanje, ⁣

  • dokumentu u formi ugovora / sporazuma u kojem se između ostalih stvari navodi i moje poštovanje Vaše privatnosti, ⁣

  • svemu ostalom što želite da me pitate vezano za Vaše fotografisanje ⁣

⁣⁣ Na dan fotografisanja se dolazi 10-ak minuta ranije i polako počinje priprema frizure i šminke nakon čega sledi fotografisanje koje može trajati od 1-3 sata, u zavisnosti od izabranog paketa.

Po finalne digitalne fotografije dolazite najduže u roku od 14 dana i tada birate šta će od tih finalnih fotografijia ići na izabrane proizvode. Proizvodi su dostupni za preuzimanje u roku od 10-15 dana od dana poručivanja.

⁣ Na veliki broj pitanja je odgovoreno u sekciji Najčešća pitanja, tako da proverite - odgovor na Vaše pitanje se verovatno već nalazi tamo, a ukoliko Vam je potrebno još informacija, slobodno piši na boudoir.cozy@gmail.combottom of page