top of page

Business + Boudoir fotkanje?

Često me ljudi pronađu zbog boudoir fotografisanja a ispostavi se da im je potrebno i nekoliko poslovnih porteta, najčešće zbog LinkedIn-a ili svog sajta.

Zbog dužine fotografisanja, najčešće radimo Poslovne portrete & Boudoir Bliss.


poslovni portret beograd
Poslovni portret

Ono što je lepo i korisno u ovom specijalnom paketu je to što je priprema u vidu stilizovanja frizure i profesionalnog šminkanja uključena u paket Poslovni portreti pa ste ujedno obezbedili "sređivanje" i za drugo deo - boudoir fotografisanje.


*Napomena: paket Boudoir Bliss ne uključuje pripremu kada se samostalno rezerviše.



Boudoir fotografija Beograd
Boudoir fotografisanje


Nakon što rezervišete odgovarajući datum, na mejl Vam stiže Vodič za klijente kao deo pripreme pred poslovno fotografisanje, koji sadrži u sebi odgovore na većinu nedoumica koje možete imati pred dolazak u studio - od odabira garderobe, pripremu za šminkanje itd. tako da ćete na svoje poslovno fotografisanje doći spremniji.






Poslovni portret
Poslovni portret - Cozy studio

Tokom fotografisanja ćemo komunicirati o viziji koju imate i na koji način želite da se predstavite, probaćemo više poza i menjaću pozicije svetla dok ne uhvatimo ono što Vam odgovara.


Odabraćete na licu mesta najlepših 6 fotografija koje ću kasnije obraditi tako da budu još bolje a na mejl će Vam stići u narednih nekoliko dana.




Boudoir fotografija
Boudoir fotografija - Cozy Boudoir

Takođe, kroz boudoir fotografisanje Vas vodim pokazujući i objašnjavajući sve poze do detalja tako da nećete imati vremena da previše razmišljate o bilo čemu drugom (osim da ispratite moje instrukcije).

Sigurna sam da će Vam se svideti ono što budem pokazivala na kameri a što smo zajedno napravili!


*Savet koji je primenljiv za svako fotografisanje: telefone i sve ne toliko hitne stvari koje treba da završite odložite za nakon sesije, kako biste bili prisutniji i opušteniji tokom fotografisanja.



Finalne boudoir fotografije ćete videti (online ili u studiju) ne kasnije od 14 dana od dana fotografisanja a ako Vam se (kao i većini klijentkinja) boudoir svidi toliko da biste voleli češće da dolazite, omogućili smo opciju Membership Boudoir koji nudi niz povoljnosti za članice.


Dobrodošli u Cozy studio! 🥂







bottom of page