top of page

Kako da zakažeš svoje boudoir fotografisanje

Mnogo sam srećna što želiš da zakažeš svoje boudoir fotografisanje u Cozy studiju!

 

Boudoir doživljaj je inspirativan, zabavan i oslobađajući a moj glavni cilj je da se postaram da ti ovo iskustvo bude ugodno, zabavno i nezaboravno!

Ovde ćeš pronaći glavne korake u procesu boudoir fotografisanja u Cozy studiju tako da ono što je preostalo da uradiš je da izabereš paket i datum fotografisanja i da prepustiš sve ostalo meni!

Boudoir fotografija

Izaberi svoj paket

Kreni sa odabirom tvog paketa i dodatnih opcija. Kada odabereš paket koji ti najviše odgovara, popuni kontakt formu i uskoro ću te kontaktirati.

Planiraj svoje outfite i sve dodatno

Kada potpišeš Sporazum i platiš depozit za rezervaciju termina, poslaću ti link za kratke Zoom konsultacije da bismo se upoznali.

Priprema pred fotografisanje

Ukoliko tačno znaš kakav vajb želiš, prenećeš to ostatu tima (frizerka, šminkerka) a ukoliko ti bude bila potrebna pomoć i neodlučna si oko toga šta želiš, one su tu da ti olakšaju odluku i da pronađete stil koji tebi najviše odgovara.

Uživaj u procesu

Kroz konsultacije ćeš steći sliku šta možeš da očekuješ na svom boudoir fotografisanju a svakako sam tu da te vodim kroz ceo proces i potrudiću se da tvoje fotografisanje prođe sa osećajem lakoće. Moj glavni cilj jeste da ti bude zabavno dok se osećaš fenomenalno u svojoj koži.

Prikazivanje tvojih finalnih fotografija

Dve nedelje nakon fotografisanja ćemo se dogovoriti da li želiš da dođeš u studio ili želiš da pregledaš svoje finalne fotografije online. Uz čašu vina i natenane, gledaćeš svoje najbolje fotografije sa boudoir fotografisanja.

Biranje fotografija

U zavisnosti od odabranog paketa pa samim tim i dužine fotografisanja, čekaće te dovoljan broj finalnih fotografija od kojih ćeš birati one tebi omiljene koje ćeš dobiti online (ili u Photobook-u koji dobijaš na poklon ukoliko se odlučiš za upgrade odabranog paketa).

bottom of page