top of page

Kako da zakažeš svoje boudoir fotografisanje

Mnogo sam srećna što želiš da zakažeš svoje boudoir fotografisanje u Cozy studiju!

 

Boudoir doživljaj je inspirativan, zabavan i oslobađajući a moj glavni cilj je da se postaram da ti ovo iskustvo bude ugodno, zabavno i nezaboravno!

Ovde ćeš pronaći glavne korake u procesu boudoir fotografisanja u Cozy studiju tako da ono što je preostalo da uradiš je da izabereš paket i datum fotografisanja i da prepustiš sve ostalo meni!

Izaberi svoj paket

Kreni sa odabirom tvog paketa i dodatnih opcija. Kada odabereš paket koji ti najviše odgovara, popuni kontakt formu i uskoro ću te kontaktirati.

2

Planiraj svoje outfite i sve dodatno

Kada potpišeš Sporazum i platiš depozit za rezervaciju termina, poslaću ti link za kratke Zoom konsultacije da bismo se upoznali.

3

Priprema pred fotografisanje

Ukoliko tačno znaš kakav vajb želiš, prenećeš to ostatu tima (frizerka, šminkerka) a ukoliko ti bude bila potrebna pomoć i neodlučna si oko toga šta želiš, one su tu da ti olakšaju odluku i da pronađete stil koji tebi najviše odgovara.

4

Uživaj u procesu

Kroz konsultacije ćeš steći sliku šta možeš da očekuješ na svom boudoir fotografisanju a svakako sam tu da te vodim kroz ceo proces i potrudiću se da tvoje fotografisanje prođe sa osećajem lakoće. Moj glavni cilj jeste da ti bude zabavno dok se osećaš fenomenalno u svojoj koži.

5

Prikazivanje tvojih finalnih fotografija

Dve nedelje nakon fotografisanja ćemo se dogovoriti da li želiš da dođeš u studio ili želiš da pregledaš svoje finalne fotografije online. Uz čašu vina i natenane, gledaćeš svoje najbolje fotografije sa boudoir fotografisanja.

6

Biranje fotografija

U zavisnosti od odabranog paketa pa samim tim i dužine fotografisanja, čekaće te dovoljan broj finalnih fotografija od kojih ćeš birati one tebi omiljene koje ćeš dobiti online (ili u Photobook-u koji dobijaš na poklon ukoliko se odlučiš za upgrade odabranog paketa).

Boudoir fotografija
bottom of page