top of page

5 omiljenih outfit-a za Boudoir fotografisanje




Boudoir fotografija je jedinstvena po svojoj formi. Najvažnije istaći da je namenjena ženama koje nikada nisu pozirale pred objektivom, a da to ide u smeru profesionalnog. Da se ne razumemo pogrešno, Boudoir nema za cilj da vas pretvara u modele, naprotiv, poenta je u jedinstvenosti žene. Boudoir jedinsvenost postiže karakterističnom formom koja nije prisutna u drugim vidovima fotografije.


Forma Boudoir fotografije je na isticanju delova tela i traženju nekonvencionalnih izraza senzualnosi kroz tretiranje tela kao pričom za sebe. Ovakav vid fotografije ima za cilj da vam otkrije drugačiju i podsvesnu sliku vas samih. Oslobadjajuće je kad se bez stida i griže svesti pogledamo u ogledalo sa malo ili nimalo odeće na sebi i osetimo se zadovoljno i poželjno. Takav osećaj podstiče Boudoir forografija. Stajati prekoputa objektiva u najitimnijem izdanju, sa svrhom da istaknete svoju senzualnost i erotičnost sa jasno definisanim ciljem – dobrog osećaja u svojoj koži.


Da bi se se ostvarila misija Boudoira, fotografisanje se odvija u donjem vešu, a teži ka oslobađanju žene od stida i predrasuda kroz potpuno ogoljavanje tela. Da biste lakše shvatile i odabrale kombinacije koje će ostvariti poentu Boudoir fotografije opisaćemo vam primere koji su se do sada najbolje poslužili celokupnom konceptu Boudoir fotografije.


boudoir fotografisanje


1. Po dosadašnjem iskustvu klijenata najkomfornije se osećaju kada fotografisanje počne u košulji muškog kroja. Tako se osećaju prirodno, a taj osećaj im daje podrstek za dalje fotografisanje u kombinacijama koje podrazumevaju više slobode.



boudoir fotografisanje



2. Potom je najbolje izabrati veš u kom se najbolje osećate i u potpunosti odgovara vašoj figuri. To može biti set u istoj boji sa blagim nagoveštajem seksualnosti u vidu detalja čipke ili ukrasne tkanine. Takođe se bodi pokazao kao jedan od omiljenih izbora klijenata




boudoir fotografisanje



3. Zatim je najbolje preći na kombinaciju koja ističe osobenosti vašeg tela sa modelima poput tangi ili brazilskog donjeg veša. Ovaj izbor čini da dočarate svoju senzualnost.






boudoir fotografisanje



4. Polako prelazimo na provokativnost, gde mogu biti uključeni halteri i podvezice, što će učiniti da se polako stopite sa celokupnom Boudoir atmosferom.







boudoir fotografisanje



5. Dolazimo do kompletiranja suštine Boudoira – suočavanjem sa telesnošću tako što stajete iza objektiva potpuno nagi, u pozi koja koketira sa erotičnim i izvlači potpunu senzibilnost vase ličnosti.






Ovo su proverene kombinacije u Cozy studiju koje su učinile da se žene korak po korak oslobode i prepuste suštini Boudoir fotografije. Kroz ove primere možete uočiti šta podrazumeva forma ovakog načina fotografisanja, a za suštinu morate priuštiti sebi celokupni Boudoir doživljaj. Složićemo se da je suština važnija od forme jer nas oslikava u potpunosti, ali forma predhodi suštini.

Zato obratite pažnju na predloge i razmislite koliko su odgovarajući za vas, svakako vam je mašta prepuštena; a ako imate ideju u čemu bi lakše došle do vaše suštine to je itekako dobrodošlo. Možda se vaš način izraza pokaže inspirativan za druge.

Po svedočenju klijentkinja ovakav redosled fotografisanja ih je postepeno oslobodio svih nametnutih i iskostruisanih stega, a utisci koje su jasno naglasile je potpuno zadovoljstvo krajnjim rezultatom.








Comments


bottom of page